KUUKUPPIKOOT

Valitse kuukupin oikea koko juuri sinulle

Meidän jokaisen keho on yksilöllinen – niin myös kuukautisemme. Sama vaatekoko ei sovi jokaiselle, joten miksi kaikille sopisi täysin samanlainen kuukuppi?

Nomai-kuukuppeja on kolme eri kokoa, joista löydät varmasti juuri sinulle sopivan.

Miten valitsen kuukupin oikean koon?

Valitse Nomai-kuukupin koko ensisijaisesti vuodon määrän mukaan. Näillä vinkeillä löydät sinulle sopivan kuukupin.

NOMAI LIGHT

Jos olet nuori, kuukautisesi ovat juuri alkaneet, sinulla on niukka kuukautisvuoto tai tamponin käyttö ei ole sinulle mieleistä, Light kuukuppimme on valintasi. Se sopii erityisesti uusille kuukupin käyttäjille.

Tilavuus: 23 ml

NOMAI MEDIUM

Jos olet aiemmin tottunut käyttämään tamponeja ja vuotosi on kohtalaista tai runsasta, Medium kuukuppimme on oiva keskitien kulkija. Medium-koon kuukuppi sopii useimmalle kuukupin käyttäjälle.

Tilavuus: 32 ml

NOMAI HEAVY

Erittäin runsaaseen vuotoon sopii parhaiten Heavy kuukuppimme. Heavy-koon kuukupin suurta kokoa ei kannata säikähtää, sillä kuukupin materiaali on erittäin pehmeää ja taipuisaa, joten se asettuu helposti paikalleen eikä koostaan huolimatta tunnu ikävältä.

Tilavuus: 41 ml

Nomai-kuukupin mitat

Nomai-kuukuppien kokonaispituus on kaikissa sama 70 mm, vaikka antennin pituus on jokaisessa koossa hieman eri. Kohdunkaulan pituus vaihtelee yksilöittäin ja Nomai-kuukuppiin olemme halunneet suunnitella melko pitkän antennin, jotta myös he joilla kohdunkaula on pitkä, saavat Nomai-kuukupin helposti poistettua. Ne, joilla kohdunkaula on lyhyempi ja antenni jää emättimen ulkopuolelle tai tuntuu käytössä, voi sen halutessa lyhentää leikkaamalla.

MUKAVUUSTAKUU

Tiesitkö, meillä voit tarvittaessa vaihtaa kuukupin toiseen kokoon? Olet oikeutettu vaihtamaan Nomai-verkkokaupasta ostamasi kuukupin toiseen kokoon kuittia vastaan. Vaihto-oikeus on voimassa vain yhden kerran.

Mikäli et ole tyytyväinen Nomai-kuukuppisi kokoon harjoiteltuasi sen käyttöä vähintään neljän kierron ajan, voit vaihtaa Nomain omasta nettikaupasta ostetun kuukupin (ei koske jälleenmyyjiltä ostettuja tuotteita) toiseen kokoon. Lähetä meille viestiä osoitteeseen info@nomaiworld.fi ja saat tarkemmat palautusohjeet paluupostissa. Palautusoikeus astuu voimaan 4 kuukauden kuluttua ostopäivästä ja on siitä eteenpäin voimassa 2 kuukautta.

Olemme varmoja, että näin löydät juuri sinulle sopivan kuukupin.