NOMAI

Your trusted friend in intimacy

Nomai tarjoaa laadukkaita ja luotettavia hyvinvointia ja mukavuutta edistäviä intiimiterveystuotteita.

Nomai on luotettava ystävä kaikessa intiimissä. Meille intiimiys on kehostasi huolehtimista, helpompia kuukautisia ja seksuaalista hyvinvointia.

Nomai syntyi, koska asiat voi tehdä paremmin – sinun ei tarvitse sietää epämukavuutta. Niiden asioiden, jotka ovat lähellä kehoasi ja ihoasi, on oltava arvoisiasi: luotettavia, turvallisia ja miellyttäviä käyttää.

Luotetusta ja rakastetusta kuukuppibrändistä on kasvamassa kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja intiimiterveyden brändi. Laajennamme valikoimaa kuukupeista vartalonhoitoon ja seksuaaliterveystuotteisiin sekä pidämme Nomain ydinlupauksen laadukkuudesta kaikissa tuotekategorioissamme.

Mistä kaikki alkoi

Kaikki sai alkunsa suomalaisen gynekologin havaitsemasta tarpeesta asiakastyössään. Monet kertoivat haasteista ja epämukavuudesta käyttämänsä kuukupin kanssa. Gynekologi päätti muuttaa asian, sillä kenenkään ei tulisi sietää epämukavuutta.

Projektin alussa oli selkeä visio - markkinoille tulisi kehittää aivan uudenlainen kuukuppi, jonka jokainen yksityiskohta olisi mietitty lääketieteen ja naisen anatomian näkökulmasta parhaalle mahdolliselle tasolle. Tavoitteena oli tehdä Nomai-kuukupista käyttömukavampi, luotettavampi ja laadukkaampi kuin yksikään tällä hetkellä markkinoilla olevista kuukupeista.

Nomai-kuukupin muotoa ja materiaalin pehmeyttä hiottiin yhdessä lähes sata henkisen testiryhmän kanssa. Testikäyttäjäryhmässä oli mukana erilaisen kupin käyttötaustan omaavia henkilöitä. Lopulta löytyi versio, joka sai testikäyttäjiltä parhaan palautteen. Ne, jotka olivat käyttäneet kuukuppia jo aikaisemmin, arvioivat Nomai-kuukupin olevan käytössä muita vaihtoehtoja mukavampi. Erityisen ilahtunutta palautetta sai kupin pehmeä materiaali, helmistä muotoiltu antenni sekä kupin aukeaminen.

Kotimainen gynekologin suunnittelema kuukuppi

Nomai-kuukuppi valmistetaan eettisesti Suomessa. Kuukupin materiaali on tutkitusti turvallinen 100% lääketieteellinen silikoni, joka on saanut FDA-hyväksynnän. Se ei sisällä haitallisia kemikaaleja, lateksia, ftalaatteja, BPA:ta eikä parabeeneja. Lääketieteellinen silikoni ei kuivata emättimen limakalvoja.

Kupeissa käytetyt värit on testattu kansainvälisten standardien mukaisesti ja todettu lääketieteelliseen käyttöön soveltuviksi.

Kuukuppien tuotantoprosessi on äärimmäisen valvottu ja ISO-sertifioitu. Lisäksi sillä on kemian alan Responsible Care -sertifikaatti. Sertifikaatit kertovat siitä, että tuotannosta valmistuu vain laadultaan ensiluokkaisia lopputuotteita.

Vastuullisuus

Nomai on vuonna 2018 perustettu intiimiterveysbrändi, jonka missiona on varmistaa, että valittavanasi on laadukkaita ja luotettavia hyvinvointia edistäviä intiimiterveystuotteita. Kun tuote tulee iholle, sen on oltava turvallinen ja luotettava käyttäjälleen, sekä miellyttävä käyttää.

Vastuullisuus on Nomain ydinarvo ja se ohjaa kaikkia tekemiämme valintoja. Pyrimme aina valitsemaan käyttäjän ja ympäristön kannalta fiksuimman ja kestävimmän vaihtoehdon resurssiemme mukaisesti.

Meille vastuullisuutta on myös tapa toimia kunnioittavasti, rehellisesti, reilusti, avoimesti sekä eettisesti yhteisömme jäseniä, asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja yhteiskuntaa kohtaan.

Nomai-tuotteet valmistetaan mahdollisuuksien mukaan brändin kotimaassa Suomessa tai EU:n alueella. Kerromme jokaisen tuotteen kohdalla avoimesti, missä tuotteemme valmistetaan. Nomai Kuukuppi ja Nomai Cup Wash -puhdistusgeeli valmistetaan Suomessa ja myös kaikki kartonkiset ulkopakkaukset ja paperiset esitteet on valmistettu Suomessa. Sterilointiastia ja kuukuppien säilytyspussukat valmistetaan tällä hetkellä Kiinassa. 

Materiaalit ja raaka-aineet valitaan niin, että ne ovat ympäristön ja käyttöominaisuuksien kannalta parhaimpia mahdollisia, laadukkaita sekä turvallisia. Lue lisää materiaalivalinnoista tuotekohtaisilta sivuilta.

Ympäristöystävällinen valinta

Kertakäyttöisistä siteistä ja tamponeista syntyy huonosti maatuvaa ja muovia sisältävää jätettä yli 100 kiloa menstruoivan elämän aikana. Kuukuppi on muoviton kestokuukautissuoja, jonka käyttöikä on useita vuosia. Valitsemalla kuukupin teet siis suuren palveluksen paitsi itsellesi, myös maapallollemme.

Kupin tuotannossa ei hyödynnetä mitään eläinperäisiä raaka-aineita, eli ne sopivat myös vegaaneille.

Kun kuppi on aika vaihtaa uuteen, voi vanhan hävittää joko sekajätteessä tai vaikkapa takassa polttamalla – palaessaan silikonista ei vapaudu haitallisia aineita, vaan se palaa tarpeeksi kovassa lämpötilassa valkeaksi tuhkaksi.