Miksi liukuvoidetta tulisi käyttää?

Miksi liukuvoidetta tulisi käyttää?

Nautinto kuuluu kaikille, niin yhdessä kuin erikseen. Liukuvoide on erinomainen keino lisätä nautintoa seksin aikana, varsinkin jos limakalvot ovat hieman kuivat.

Vesipohjaista liukuvoidetta kannattaa suosia etenkin näistä syistä:

 

Vähentää epämukavuutta ja ehkäisee kitkaa, erityisesti jos limakalvot ovat kuivemmat

Emätin tuottaa itse kosteutta limakalvoille, joka pitää sen elastisena ja terveenä, mutta on erittäin yleistä kokea limakalvojen kuivuutta, jopa kiihottuessa. Kosteuden määrä vaihtelee yksilöittäin sekä elämäntilanteesta, iästä ja terveydentilasta riippuen. Emättimen kuivuuden taustalla voi olla useita tekijöitä, kuten stressiä, ahdistusta, kuukautiskierron tietty vaihe, imetys ja heti synnytyksen jälkeen hormonitason lasku. Emättimen kuivuus on yleistä myös vaihdevuosien aikana. Kuivuus voi myös olla tilannekohtaista, ilman selkeää syytä. Tällöin lisäliukaste on ehdottoman hyvä olla käytössä.

 

Vesipohjainen liukuvoide tuntuu luonnolliselta kosteudelta lisäten nautintoa

Vesipohjaisen liukuvoiteen koostumus jäljittelee emättimen luontaista liukkautta: se on hellävarainen, tuoksuton ja sen pH on ihanteellinen limakalvoille. Sen ohut koostumus tarjoaa yleensä paremman ja aidomman tuntuman. Kostea limakalvo aistii kosketuksen paremmin, joka lisää nautinnon tuntua.

 

Ehkäisee kondomia rikkoutumasta

Kitka saattaa aiheuttaa kondomin rikkoutumisen, jos se ei pääse sujuvasti liikkumaan. Vesipohjainen liukuvoide auttaa ehkäisemään kitkaa ja sen vuoksi ehkäisee myös kondomien rikkoutumista.

 

Auttaa seksivälineiden käytössä, sillä niissä ei ole luontaista kosteutta

Seksivälineiden kanssa liukuvoiteen käyttö on yleensä aina tarpeellista, jotta niiden käyttö on nautinnollisempaa, niin soolona kuin yhdessäkin. Silikonisten välineiden kanssa tulee aina valita vesipohjainen liukuvoide, joka ei haurastuta silikonia.

 

Ei jätä tahmaista tunnetta iholle ja helppo pestä pois vedellä

Vesipohjainen liukuvoide ei sotke vaatteita tai lakanoita, eikä jäätä tahmaista tunnetta iholle. Vesipohjaisen liukuvoiteen pois pesemiseen ei tarvitse pesuaineita, vaan se huuhtoutuu helposti pois vain vedellä.

 

Sopii silikonisten välineiden ja kondomien kanssa käytettäväksi

Vesipohjainen liukuvoide sopii silikonisten välineiden ja kondomien kanssa käytettäväksi. Öljypohjaiset tuotteet haurastuttavat kondomia ja voivat myös vaurioittaa silikonisia välineitä, siksi vesipohjainen liukuvoide on paras valinta erilaisten välineiden kanssa.

 

Nomai Smooth Lube vesipohjainen liukuvoide on kehitetty, jotta voisit huoletta lisätä nautintoa elämääsi ja vähentää epämukavuutta. Luonnollisista ainesosista kehitetty liukuvoide sopii erilaisiin tilanteisiin yksin ja yhdessä kumppanin kanssa. Sitä voi käyttää esimerkiksi apuna Nomai-kuukupin asennuksessa.  

Lue lisää Smooth Lubesta täältä.