Kuukuppia käyttävän kesälomailijan muistilista – kuukupin käyttö lomalla ja reissussa

Kuukuppia käyttävän kesälomailijan muistilista – kuukupin käyttö lomalla ja reissussa

Nomai-kuukuppi helpottaa elämää monella tavalla ja vapauttaa tekemään asioita, joita ei ehkä aiemmin kuukautisten aikana tehnyt yhtä huoletta: voi vaikka uida, käydä festareilla, saunoa, harrastaa liikuntaa, telttailla ja seikkailla. Kuukuppi on paras kaveri kesäreissuissa ja seikkailuissa, sillä voit pitää Nomai-kuukuppia yhtäjaksoisesti jopa 12 tuntia ja parhaimmillaan ehkä jopa unohtaa sen ja kuukautiset hetkeksi.

Listasimme alle useimmin kysyttyjä kysymyksiä kuukupin käytöstä kesällä, mökkeillessä, festareilla ja matkustaessa, jotta elämä kesäseikkailuissa kuukautisten aikaan olisi mahdollisimman huoletonta. Toivottavasti löydät vastauksen sinua askarruttavaan kysymykseen!

 

Miten puhdistan kuukupin festareilla, telttaillessa tai wc-tiloissa, joissa ei ole juoksevaa vettä?

Jos wc-tiloissa ei ole lavuaaria, voit myös pyyhkiä kuukupin intiimialueen puhdistusliinalla. Tarkista puhdistuksen yhteydessä, että kuukupin yläosassa olevat ilmareiät ovat kokonaan auki ja puhtaat.  

Jos esimerkiksi mökki- tai festarivessassa ei ole juoksevaa vettä tai olet telttailemassa, eikä sinulla ole intiimialueen puhdistusliinoja pakattuna mukaan, voit puhdistaa kuukupin myös kaatamalla sen päälle vettä omasta juomapullosta.  
Muista pestä kädet ennen kuin poistat kuukupin. Kun seuraavan kerran voit, pese kuukuppi huolella juoksevan veden alla. Halutessasi voit käyttää silloin myös Nomain Cup Wash -puhdistusgeeliä.

 

Voiko kuukuppia käyttää uidessa?

Kyllä, kuukuppia voi käyttää uidessa.

 

Voiko kuukuppia käyttää lennon aikana?

Kyllä. Nomai-kuukuppi on miellyttävä matkakumppani lennon aikana. Voit laittaa kuukupin jo ennen lentoa, jos epäilet vuodon alkavan lennon aikana. Koska kuukuppia ei tarvitse tyhjentää kuin 12 tunnin välein, saatat selvitä koko lentoajan tyhjentämättä kuukuppia, vuodon määrästä riippuen.

 

Voiko kuukupin kanssa saunoa?

Kyllä voi.

 

Miten steriloin kuukupin matkustaessa, kun normaalisti steriloin kuukupin kattilassa?

Voit käyttää Nomain kätevää sterilointiastiaa. Nomain Sterilointiastia asetetaan mikroaaltouuniin, jossa se kiehauttaa Nomai-kuukupin nopeasti. Jos mikroaaltouunia ei ole käytössä, voi sterilointiastiaan kaataa kiehuvaa vettä ja antaa Nomai-kuukupin olla sterilointiastiassa kannen alla noin 5 minuuttia.

Tutustu Nomain Sterilointiastiaan.